Tájképek

Épületek

Víz

Virágok

Állatok

Montázsok

Kiállításaim
Kedves Ismeretlen/Ismerős/Rokon!

Saját családfánk összeállításával is szívesen foglalkozom, jelenleg kb. 500 családtagot sikerült összekeresgélnem, egészen az 1800-as évekig visszanyúlóan. Családi iratokból, elbeszélésekből, fényképekből.
Szeretném családfánkat bővíteni; a testvéri oldalágakat is kiegészíteni.Gyakran a déd-ükszülők leszármazottai hiányoznak a családfáról, akik a 20. század második felében-végén születtek, és elszakadtak a szülőfalujuktól, s így nem tudtam információkat szerezni róluk...

Keresem anyai ágon BENE, KÉRI, SZARVAS családnevű rokonainkat, akik Tiszaszentimre, Egyek (Tisza menti), környékéről származnak.
Továbbá BÓDI, SIPOS, GELEI, MURVAI nevű rokonainkat, akik a 20. században a Tisza környékén (Egyek) éltek.

Keresem apai ágon MICHALICZA (MIHALICZA, MIHALICA) - magyarosítva: MIHÁLYI, MONOSTORI, MOHÁCSI... illetve ROMÁN családnevű rokonainkat Sóskút környékéről.
Keresem továbbá déd-, ük- és szépszüleim leszármazottait is: CZIGÁNYIK, LANGERMANN, MARCINKOVICS, KÚZSEL, HONCÉGL (HONCÉGEL, HORZINGEL), MELIS, PÁTROVICS, BIELIK, CHRENKO, PAULIK, HULA családnevű rokonainkat, Sóskút vidékéről.

Szeretnék egy minél teljesebb családfát összeállítani, amelyben a rokonsági fokok és évszámok szerepelnének. További adatot (város, cím, telefon, fénykép) nem teszem fel a közös családfára, adatvédelmi okokból.

Ha Te (Ön) úgy gondolod, rokonságban állhatunk egymással, kérlek küldj egy e-mailt és írd meg benne a neved, születési dátumod, szüleid-nagyszüleid nevét, hogy beazonosíthassalak, illetve ha már rajta vagy a családfán akkor esetleg kiegészíthessem az adataidat.

Természetesen, ha kéred, és ha rokon vagy, szerepelsz a családfán, elküldöm számodra postán vagy emailben az eddig elkészült családfát, illetve a Rád vonatkozó részt abból.

Köszönettel: